Er du nysgjerrig på hva en ny hjemmeside koster, er du på rett sted!

Det er mange som ikke aner hvor mye de skal betale for en ny hjemmeside og hva de kan forvente. Det er imidlertid hvor mye arbeid som er involvert, størrelsen og kompleksiteten som avgjør prisen på en ny hjemmeside.

Det å lage en god profesjonell hjemmeside, er mye mer tidkrevende enn de fleste tror

For at du skal kunne få et realistisk estimat på hva det koster å designe og utvikle en hjemmeside, er en tommelfingerregel at jo mer tilpasning, desto større kostnader. Bilder, grafikk og visuelle effekter krever ofte redigering for å få nøyaktig den funksjonaliteten du vil ha. Alt er ikke "plug and play" og i utgangspunktet er alt som er dynamisk, et resultat av tilpasset funksjonalitet. Dette kan være ting som for eksempel kalkulator og ulike visuelle elementer.

Nettsideinnhold - innhold til nettsiden

Gjennomtenkt og overbevisende innhold er en av grunnpilarene til en hver hjemmeside. Hvis du skal lanserer en ny nettside, men ikke har noe innhold - må det produseres. Hvis du har en eksisterende hjemmeside, men innholdet er utdatert eller svakt, må det forbedres, kanskje til og med lages helt på nytt. Innholdsutvikling kan være en tidkrevende prosess, men det er helt avgjørende for å konvertere lesere til leads.

Alle ønsker at nettsiden skal være funksjonell, moderne og se stilig ut, men det er innholdet som ofte utgjør forskjellen.

La hjemmesiden markedsfører deg døgnet rundt

Hvor mye er én ny kunde er verdt for deg? En ny hjemmeside optimalisert for Google, er den smarteste og billigste selgeren du noensinne vil ansette. Du kan sammenligne det med å ansette en selger som jobber døgnet rundt, dag og natt for å markedsfører virksomheten din til potensielle kunder. 

Våre kunder vet alltid hva de får og hva de betaler for

Ønsker ditt firma hjelp med å lage en profesjonell nettside bygget for bedre brukeropplevelse, optimalisering og rangering?
Vi gir deg råd og hjelp, slik at du kan velge riktig prisnivå og løsning.

Mobile First jobber kontinuerlig med å legge til rette for at våre kunder skal lykkes med digital synlighet, så trenger du en kvalitetsbevisst leverandør av hjemmesider, vet du hvem du skal kontakte!

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å utvikle en hjemmeside, som konvertere besøkende til betalende kunder. 

Kontakt oss for et godt pristilbud!

Ring oss på: +47 99 22 66 59 eller fyll ut skjemaet under:

 

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com