Vi analyserer, optimaliserer og øker din synlighet i søkemotorer

Google Analytics

Mobile First hjelper deg å analysere data og gi deg en forståelse av hvordan brukerne bruker nettinnholdet ditt. Vi oppretter sporingskoder for å analysere kjøps og shoppingatferden til dine brukere for å se om markedstiltakene dine kaster av seg.

Synlighet i søkemotorer

Synlighet i søkemotorer, Google annonser (Ads)

Mobile First er eksperter på betalt søk og jobber målrettet for at du som kunde skal få best mulig klikkpris og plassering av annonsen.

Synlighet i søkemotorer

Synlighet i søkemotorer, søkemotoroptimalisering (SEO)

Kvalitet og funksjonalitet er helt avgjørende for hvordan din bedrift vil komme opp i søkeresultatet hos søkemotorer som Google. Vi strukturerer og utvikler din nettside så du kommer høyest mulig opp i den organiske trefflisten, når noen søker etter dine produkter og tjenester.

 Synlighet i søkemotorer

Google Partner

Som Google Partner er Mobile First anerkjent som en pålitelig forretningspartner innen markedsføring på Google. Dette er noe våre kunder nyter godt av. Vi følger de høyeste markedsføringsstandarder som er satt av Google. Som partner får vi oppdatert bransjeinnsikt og casestudier direkte fra Google.

Mobile First administrerer i dag suksessfulle kontoer for flere av våre kunder. Om din bedrift ønsker hjelp til å få nye kunder fra Google kan Mobile First hjelpe deg på veien mot god avkastning på din investering.

Google Partner

Synlighet i søkemotorer, Bing

Vi er Microsoft Advertising Partner og hjelper i dag kunder med synlighet på denne plattformen. 

Synlighet i søkemotorer

Øvrige Søketjenester

Vi tilbyr også rådgivning og forhandling med søketjenster som Finn, mittanbud, Gule Sider og 1881. Vi kjenner disse nettstedene godt og kan anbefale riktig løsning til riktig pris.